Mtel Beach Masters

Радвам се че най-накрая Мтел взеха нещата в свои ръце и изместиха нейде другаде тези цигански увеселителни съоражения на Главната в Пловдив и построиха истинска волейболна площадка с импровизирана сцена и трибуни ! Тук задължително всеки един строителен инженер би завидял на изкусното съчетание от елементите на конструкцията.


Естествено, бяха се погрижили с приятна и интересна програма за очите на зрителите, осигурявайки изключително пищни и/или потни участнички с оскъден спортен екип.
Всеки, който се е разкарвал в жегата на площада пред новия фонтан, знае каква жега се вихри на онова място ( и не мога да разбера защо точно там хората си уреждат срещите).

Имаше и осигурена музика която нон-стоп надуваше главите на зрителите. DJ-я доказа пред всички какъв глухар е! Но най-забавно беше решението на Организаторите да внедрят сред публиката танцьорки, които танцуваха през цялото време на едно място, сякаш са на супер лудо техно-парти. Забелязах че те бяха обект на по-висок интерес отколкото Волейбола.



По време на почивката между гейм-сетовете по терена тичаха момиченца, които подхвърляха рекламни червени фланелки към публиката и една от тях, със завидна усмивка някак си разбра, че съм на Мтел и ми подари една и на мен (за справка: брат ми е на Глобул и го пропуснаха :()





Няма коментари: